انتخاب درست یک بستگی به فضایی دارد که شما دوست دارید در آن آشپزی کنید دارد. وقتی ما زمان زیادی را در آشپزخانه صرف میکنیم انتخاب درست یک گاز رومیزی برای آشپزخانه اهمیت زیادی دارد. راهنمای خریدی که در اختیار شما قرار داده ایم نکاتی که باید قبل از خرید های میله یا گاز توکار در نظر بگیرید را بیان میکند و به شما برای انتخاب درست گاز رومیزی مورد نظرتان کمک میکند، چه برای اولین بار میخواهید گاز رومیزی بخرید یا اینکه قصد تعویض گاز رومیزی قدیمی خود را با مدل جدید دارید.
گاز هایی که برای آشپزی تولید و ساخته شده اند، در انواع مدلهای مختلف هستند که شامل: گازهای تمام گازی (در دو نوع میله و رومیزی)، گازهای تمام برقی، گازهای دوگانه سوز (گاز و فر توکار).
گازهای گازی حرارت سریع و مستقیم تولید میکنند که باعث پخت سریعتر میشوند. پخت و پز با گاز قابل کنترلتر و سریعتر است و میتوان انواع غذاهای سرخ کردنی و برشته را تهیه کرد.
گازهای گازی از انواع گازهای برقی مرقون به صرفه هستند و گاز رومیزیها با دو نوع گاز طبیعی و گاز مایع کار میکنند. گاز رومیزیهایی که با گاز طبیعی کار میکنند از نوعی که با گاز مایع کار میکنند متداول ترند، با این حال هر دو نوع گاز رومیزی باید توسط متخصص نصب شوند. گازهای گازی برای کارکرد مؤثر و ایمن حتما باید استاندارد داشته باشند. علاوه بر توجه به نشان استاندارد به اعتبار مارک تجاری و خدمات پس از فروش گاز رومیزی نیز توجه نمایید .
ابعاد گاز رومیزی :
عموماً گاز رومیزیهای ایستاده یا مبله در عرضهای 50، 60 و 90 تولید و عرضه میشوند، البته این اندازهها در برندهای مختلف متفاوت است. هنگام انتخاب برای فضایی که دارید به خاطر داشته باشید که فضایی را هم در اطراف گاز رومیزی برای تهویه هوا در نظر بگیرید. البته این ابعاد با توجه به تعداد شعلههای گاز رومیزی نیز تخمین زده میشود، گاز رومیزیهای 4 شعله معمولاً عرض 60 سانتی متری و گاز رومیزیهای 5 شعله معمولاً عرض 90 سانتی متری دارند.
شعله:
شعله های برقی نسبت به شعله های چدنی یا صفحات الکتریکی راحتتر تمیز میشوند. البته در مورد گازهای گازی صفحههای سرامیکی یا چدنی به راحتی شعله گاز را اطراف قابلمه یا ماهیتابه پخش میکنند.
جهت مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر به بخش تماس با ما دکوپخش مراجعه نمایید.
دیدگاه خود را بنویسید